clipQuickie with Sasha Grey the DJ

11/12/14, 12:47 by Gober | Views: 863 | Comments: 5



Mengamati tampangnya mengundang pertanyaan "Pernah liat dimana ya gue?", jawabannya mungkin bisa google sendiri ya. Sasha Grey di dunia erotica dikenal sangat hardcode, untungnya di dunia DJ dia gak jadi DJ erotik.  Kita dapet kesempatan nanya beberapa pertanyaan  pas kita temu...

clipFuture Music Festival Asia moving to Singapore

05/12/14, 13:59 by Gober | Views: 273 | Comments: 0



Setelah 3 tahun diselenggarakan di Malaysia, Future Music Festival Asia mengumumkan venue baru untuk event tahun depan yaitu Changi Exhibition Centre di Singapura. Seperti di tahun tahun sebelumnya, festival ini bakal diselenggarakan pada tanggal yang sama yaitu 13-14 Maret tah...

clip5 Minutes with Paul Van Dyk

04/12/14, 05:23 by Gober | Views: 144 | Comments: 0



German Grammy Award-winning producer Paul van Dyk has a lot on his plate – he’s been churning out captivating music since the time most of us were in our diapers, he tours the world almost non-stop for years on end, and he runs a prolific label with some of the electronic world...

clipUnleash your 20s and lumia will make it happen with surprise life experience!

01/11/14, 01:00 by NEWS | Views: 496 | Comments: 0



Hai! Lumia ingin mengajak kamu kamu yang masih berumur 20-an untuk ikutan kuis #makeithappen di Ravelex.net.

Umur 20-an adalah moment yang unforgettable untuk banyak orang. Di usia itu kita bisa mulai mewujudkan semua mimpi mimpi kita. Sayangnya, beberapa orang tida...

clipITS THE SHIP Party diatas Kapal Pertama di Asia

24/09/14, 13:07 by Gober | Views: 876 | Comments: 2



Ngiri ngeliat orang yang party di Holyship! Jangan ngiri lagi karena bentar lagi nih bakal ada party diatas kapal pertama di Asia lo. Livescape, promotor yang membesarkan Future Music Festival Asia di Malaysia bakal bikin event yang dikasih judul ITS THE SHIP. Event ini bakal d...

clipCODE2IBIZA: The Unforgotten Journey!

27/06/14, 14:47 by Gober | Views: 1064 | Comments: 0



Pengalaman clubbing di Ibiza kemarin pasti tidak mudah dilupakan oleh kelima partygoers ini. Bayangkan saja, selama 4 hari 3 malam mereka party di tiga club terkenal di Ibiza dan merasakan sensasi boat party di tengah laut Mediterania. For real!

Let’s find out how am...

clip10 Partygoers Dreams Came True... Are You The Next?

25/06/14, 13:12 by Gober | Views: 1048 | Comments: 1



Program Code2Ibiza 2013-2014 berhasil mewujudkan mimpi dari 10 partygoers terpilih. Memang apa sih mimpi mereka? Yup, kesepuluh orang tersebut diberangkatkan menuju pulau “party” di IBIZA, Spanyol, untuk merasakan sensasi clubbing yang sesungguhnya. For real!

Let’s ...

clipMLD SPOT CODE2IBIZA 2013-2014 Ten Luckiest Partygoers You've Ever Seen

23/06/14, 13:12 by Gober | Views: 512 | Comments: 0



Jika Anda bertanya bagaimana rasanya datang ke tempat party paling gokil di pusat clubbing dunia? Sepertinya, hanya sepuluh orang ini yang paling tepat untuk menjawab pertanyaan itu.

Program Code2Ibiza 2013-2014 sudah berhasil mewujudkan mimpi dari 10 [...

clipRavelex 11 Years

18/04/14, 10:11 by Gober | Views: 431 | Comments: 21



We are eleven!

Thank you for your support guys!

clip#HaloPlay Ravephoria to FMFA 2014!

29/03/14, 19:01 by Gober | Views: 1117 | Comments: 1



Selama 4 hari, dari tanggal 13 sampai 16 Maret 2014, @kartuHalo #HaloPlay mengajak jalan-jalan 2 orang pemenang dari quiz Ravephoria beserta masing masing 1 orang temannya untuk berangkat nonton bareng Future Music Festival Asia 2014 di Kuala Lumpur, Malaysia. 2 orang pemenang ...

Pages: [1] 2 3 4 ... 58

* Recent Topics

[ITM] News: Kanye West confirmed to headline Glastonbury 2015 by NEWS
[Today at 13:01]


[djmag]MIAMI BLOG: DAY TWO by NEWS
[Today at 13:00]


[residentadvisor] Paul Birken readies Surfin' Superior Vol. 2 LP by NEWS
[Today at 13:00]


[residentadvisor] Paul Birken readies Surfin' Superior Vol. 2 LP by NEWS
[Today at 07:00]


[residentadvisor] Golden Pudel legal dispute takes new twist by NEWS
[Today at 01:00]


[ITM] News: Hear a stack of new Major Lazer tracks in their new two-hour mix by NEWS
[01/04/15, 19:01]


[djmag]MARSHALL JEFFERSON: WAX LYRICAL by NEWS
[01/04/15, 19:00]


NOVATION LAUNCHPAD MINI by The Little MIDI Store
[01/04/15, 17:54]


CAMPUS PARTY FRIDAY 03 APRIL 2015 'MOX UNIVERSITY' at MOXCLUB BANDUNG by BdgKursusDJ
[01/04/15, 14:22]


Jual Hydraulic Parts Vickers Tokimec Parker Rexroth etc by indohidrolik
[01/04/15, 13:35]


For Sale: NI Traktor S4 by 7
[01/04/15, 13:08]


[djmag]MIAMI BLOG: DAY ONE by NEWS
[01/04/15, 13:00]


Fitted Kitchens For Sale by mimimimi
[01/04/15, 11:18]


[ITM] News: Axwell /\\ Ingrosso - Can?t Hold Us Down by NEWS
[01/04/15, 07:01]


[djmag]PREMIERE: HOTEL MOTEL 'THE FALL' FEAT SNAX by NEWS
[01/04/15, 07:00]


[residentadvisor] Nils Frahm gives away free album, Solo by NEWS
[01/04/15, 07:00]


MR 99 PRESENTS AT LV CLUB JAKARTA by urbanmidnight
[01/04/15, 01:11]


[djmag]LEFTFIELD RETURN TO THE FRAY by NEWS
[01/04/15, 01:00]


[ITM] News: New internationals added to Woodford's first dance festival by NEWS
[31/03/15, 19:01]


[djmag]E11EVEN LAUNCHES WMC LINE-UP by NEWS
[31/03/15, 19:00]


[residentadvisor] Apollonia booked for Lola Ed VS Half Baked in Barcelona by NEWS
[31/03/15, 19:00]


ORTOFON CONCORDE S-120, ORTOFON Q.BERT, ORTOFON PRO S CC TWIN by The Little MIDI Store
[31/03/15, 18:01]


THE DRAGON LOUNGE by DODDY AUDIOSTATION
[31/03/15, 17:03]


[residentadvisor] John Talabot, Apparat, Dixon play Astropolis 2015 by NEWS
[31/03/15, 13:00]


Souldaten Bandung by DZUKRON
[31/03/15, 12:35]


[djmag]E11EVEN LAUNCHES WMC LINE-UP by NEWS
[31/03/15, 07:00]


[ITM] News: Watch Axwell and Ingrosso beat each other up in their new video by NEWS
[31/03/15, 01:01]


[djmag]PREMIERE: DENSE & PIKA - 'LYNN' by NEWS
[31/03/15, 01:00]


[residentadvisor] Jamie xx reveals In Colour tracklist by NEWS
[31/03/15, 01:00]


AUDIOSTASTION by DODDY AUDIOSTATION
[30/03/15, 23:47]



* Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

* Calendar

April 2015
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 [2] 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30


* Top Boards



SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal