clipQuickie with Sasha Grey the DJ

11/12/14, 12:47 by Gober | Views: 79 | Comments: 1



Mengamati tampangnya mengundang pertanyaan "Pernah liat dimana ya gue?", jawabannya mungkin bisa google sendiri ya. Sasha Grey di dunia erotica dikenal sangat hardcode, untungnya di dunia DJ dia gak jadi DJ erotik.  Kita dapet kesempatan nanya beberapa pertanyaan  pas kita temu...

clipFuture Music Festival Asia moving to Singapore

05/12/14, 13:59 by Gober | Views: 69 | Comments: 0



Setelah 3 tahun diselenggarakan di Malaysia, Future Music Festival Asia mengumumkan venue baru untuk event tahun depan yaitu Changi Exhibition Centre di Singapura. Seperti di tahun tahun sebelumnya, festival ini bakal diselenggarakan pada tanggal yang sama yaitu 13-14 Maret tah...

clip5 Minutes with Paul Van Dyk

04/12/14, 05:23 by Gober | Views: 55 | Comments: 0



German Grammy Award-winning producer Paul van Dyk has a lot on his plate – he’s been churning out captivating music since the time most of us were in our diapers, he tours the world almost non-stop for years on end, and he runs a prolific label with some of the electronic world...

clipITS THE SHIP Party diatas Kapal Pertama di Asia

24/09/14, 13:07 by Gober | Views: 707 | Comments: 2



Ngiri ngeliat orang yang party di Holyship! Jangan ngiri lagi karena bentar lagi nih bakal ada party diatas kapal pertama di Asia lo. Livescape, promotor yang membesarkan Future Music Festival Asia di Malaysia bakal bikin event yang dikasih judul ITS THE SHIP. Event ini bakal d...

clipCODE2IBIZA: The Unforgotten Journey!

27/06/14, 14:47 by Gober | Views: 930 | Comments: 0



Pengalaman clubbing di Ibiza kemarin pasti tidak mudah dilupakan oleh kelima partygoers ini. Bayangkan saja, selama 4 hari 3 malam mereka party di tiga club terkenal di Ibiza dan merasakan sensasi boat party di tengah laut Mediterania. For real!

Let’s find out how am...

clip10 Partygoers Dreams Came True... Are You The Next?

25/06/14, 13:12 by Gober | Views: 891 | Comments: 1



Program Code2Ibiza 2013-2014 berhasil mewujudkan mimpi dari 10 partygoers terpilih. Memang apa sih mimpi mereka? Yup, kesepuluh orang tersebut diberangkatkan menuju pulau “party” di IBIZA, Spanyol, untuk merasakan sensasi clubbing yang sesungguhnya. For real!

Let’s ...

clipMLD SPOT CODE2IBIZA 2013-2014 Ten Luckiest Partygoers You've Ever Seen

23/06/14, 13:12 by Gober | Views: 393 | Comments: 0



Jika Anda bertanya bagaimana rasanya datang ke tempat party paling gokil di pusat clubbing dunia? Sepertinya, hanya sepuluh orang ini yang paling tepat untuk menjawab pertanyaan itu.

Program Code2Ibiza 2013-2014 sudah berhasil mewujudkan mimpi dari 10 [...

clipRavelex 11 Years

18/04/14, 10:11 by Gober | Views: 302 | Comments: 21



We are eleven!

Thank you for your support guys!

clip#HaloPlay Ravephoria to FMFA 2014!

29/03/14, 19:01 by Gober | Views: 941 | Comments: 1



Selama 4 hari, dari tanggal 13 sampai 16 Maret 2014, @kartuHalo #HaloPlay mengajak jalan-jalan 2 orang pemenang dari quiz Ravephoria beserta masing masing 1 orang temannya untuk berangkat nonton bareng Future Music Festival Asia 2014 di Kuala Lumpur, Malaysia. 2 orang pemenang ...

clipThe Best of Riri Mestica 2000 - 2014

27/03/14, 18:01 by Gober | Views: 954 | Comments: 0



Di tahun 2014 ini DJ Riri Mestica merilis kumpulan karya terbaiknya selama kurang lebih 14 tahun melanglang buana di Indonesia dance music industri. Karya – karya yang ditampilkan ada yang berupa karya asli atau original mix dan juga ada beberapa karya yang merupakan hasil remi...

Pages: [1] 2 3 4 ... 58

* Recent Topics

[ITM] News: Listen to the first taste of Skrillex and What So Not's big collaboration by NEWS
[Today at 13:00]


[djmag]FOUND NYE VIP COMPETITION! by NEWS
[Today at 13:00]


[ITM] News: Here are the rising acts nominated for BBC?s ?Sound of 2015? by NEWS
[Today at 07:00]


[djmag]WIN A COPY OF AGORIA'S HELICE EP WITH STUDIOS 338'S 12 DAYS OF CHRISTMAS by NEWS
[Today at 07:00]


[residentadvisor] Beatport to introduce streaming service by NEWS
[Today at 07:00]


[residentadvisor] Beatport to introduce streaming service by NEWS
[Today at 01:00]


[djmag]FREE DJ MAG SUBSCRIPTION WITH BMC EARLYBIRD TICKET by NEWS
[19/12/14, 19:00]


[ITM] News: Watch the now-infamous video of Richie Hawtin pushing a speaker onto a fan by NEWS
[19/12/14, 13:00]


[djmag]NEW WORLD PUNX Q&A by NEWS
[19/12/14, 13:00]


[residentadvisor] Chris and Cosey rework classic material for new album by NEWS
[19/12/14, 13:00]


Discount Kitchens UK by nomgowes
[19/12/14, 08:53]


[ITM] News: Electronic Music Conference kicks off tomorrow by NEWS
[19/12/14, 07:00]


[djmag]PREMIERE: CARLO LIO - ESCOBAR SEASON by NEWS
[19/12/14, 07:00]


[ITM] News: New evidence finds two-thirds of sniffer dog searches are wrong by NEWS
[19/12/14, 01:00]


[djmag]IDRIS ELBA ? HOT SEAT by NEWS
[19/12/14, 01:00]


[residentadvisor] L.I.E.S. readies EP from DJ Deep as Rebeval by NEWS
[19/12/14, 01:00]


Quickie with Sasha Grey the DJ by chrizz
[18/12/14, 19:15]


[djmag]IDRIS ELBA ? HOT SEAT by NEWS
[18/12/14, 19:00]


Dance city by juno
[18/12/14, 14:50]


[djmag]BEST OF 2014: EDM MEETS TMZ by NEWS
[18/12/14, 13:00]


[ITM] News: Diplo, What So Not and Crookers team up for Stereosonic sideshow by NEWS
[18/12/14, 07:02]


[djmag]BECKWITH'S NYE PARTY JAMS by NEWS
[18/12/14, 07:02]


[residentadvisor] Chicago's Gramaphone Records launches label by NEWS
[18/12/14, 07:02]


Take your own freedom! by azmi.ihyaul
[18/12/14, 04:21]


( 2nd ) Pioneer CDJ 800MK2 + DJM 500 + Hardcase ( murah meriah ) by rahmat.amjuki
[18/12/14, 02:45]


CDJ 800MK2 & MIXER DJX700 BEHRINGER by rahmat.amjuki
[18/12/14, 02:43]


1 SET CDJ 800 MK2 + MIXER DJM 600 HARD CASE by rahmat.amjuki
[18/12/14, 02:42]


[djmag]BECKWITH'S NYE PARTY JAMS by NEWS
[18/12/14, 01:00]


[djmag]DENSE & PIKA ADDED TO BEST OF BRITISH PARTY by NEWS
[17/12/14, 19:00]


for Rent : DJ Equipment, Sound System, Lighting & Multimedia For NYE Party by la musica
[17/12/14, 15:30]



* Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

* Calendar

December 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 [20] 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


* Top Boards



SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal