clipInvasion - an Electric Dance Festival

10/08/15, 09:34 by Gober | Views: 312 | Comments: 1



Menampilkan DJ ternama Dunia seperti Alesso, Dash Berlin dan yang lainnya seperti Mr.Belt & Wezol dan Ale Mora

Jakarta, 31 Juli 2015: Selaku pihak promotor yang menyelenggarakan acara musik dance Indoor terbesar di Jakarta, Euphorics hari ini mengumumkan pengisi acar...

clipQuickie with Sasha Grey the DJ

11/12/14, 12:47 by Gober | Views: 1302 | Comments: 9



Mengamati tampangnya mengundang pertanyaan "Pernah liat dimana ya gue?", jawabannya mungkin bisa google sendiri ya. Sasha Grey di dunia erotica dikenal sangat hardcode, untungnya di dunia DJ dia gak jadi DJ erotik.  Kita dapet kesempatan nanya beberapa pertanyaan  pas kita temu...

clipFuture Music Festival Asia moving to Singapore

05/12/14, 13:59 by Gober | Views: 383 | Comments: 0



Setelah 3 tahun diselenggarakan di Malaysia, Future Music Festival Asia mengumumkan venue baru untuk event tahun depan yaitu Changi Exhibition Centre di Singapura. Seperti di tahun tahun sebelumnya, festival ini bakal diselenggarakan pada tanggal yang sama yaitu 13-14 Maret tah...

clip5 Minutes with Paul Van Dyk

04/12/14, 05:23 by Gober | Views: 244 | Comments: 0



German Grammy Award-winning producer Paul van Dyk has a lot on his plate – he’s been churning out captivating music since the time most of us were in our diapers, he tours the world almost non-stop for years on end, and he runs a prolific label with some of the electronic world...

clipUnleash your 20s and lumia will make it happen with surprise life experience!

01/11/14, 01:00 by NEWS | Views: 598 | Comments: 0



Hai! Lumia ingin mengajak kamu kamu yang masih berumur 20-an untuk ikutan kuis #makeithappen di Ravelex.net.

Umur 20-an adalah moment yang unforgettable untuk banyak orang. Di usia itu kita bisa mulai mewujudkan semua mimpi mimpi kita. Sayangnya, beberapa orang tida...

clipITS THE SHIP Party diatas Kapal Pertama di Asia

24/09/14, 13:07 by Gober | Views: 999 | Comments: 2



Ngiri ngeliat orang yang party di Holyship! Jangan ngiri lagi karena bentar lagi nih bakal ada party diatas kapal pertama di Asia lo. Livescape, promotor yang membesarkan Future Music Festival Asia di Malaysia bakal bikin event yang dikasih judul ITS THE SHIP. Event ini bakal d...

clipCODE2IBIZA: The Unforgotten Journey!

27/06/14, 14:47 by Gober | Views: 1146 | Comments: 0



Pengalaman clubbing di Ibiza kemarin pasti tidak mudah dilupakan oleh kelima partygoers ini. Bayangkan saja, selama 4 hari 3 malam mereka party di tiga club terkenal di Ibiza dan merasakan sensasi boat party di tengah laut Mediterania. For real!

Let’s find out how am...

clip10 Partygoers Dreams Came True... Are You The Next?

25/06/14, 13:12 by Gober | Views: 1155 | Comments: 1



Program Code2Ibiza 2013-2014 berhasil mewujudkan mimpi dari 10 partygoers terpilih. Memang apa sih mimpi mereka? Yup, kesepuluh orang tersebut diberangkatkan menuju pulau “party” di IBIZA, Spanyol, untuk merasakan sensasi clubbing yang sesungguhnya. For real!

Let’s ...

clipMLD SPOT CODE2IBIZA 2013-2014 Ten Luckiest Partygoers You've Ever Seen

23/06/14, 13:12 by Gober | Views: 572 | Comments: 0



Jika Anda bertanya bagaimana rasanya datang ke tempat party paling gokil di pusat clubbing dunia? Sepertinya, hanya sepuluh orang ini yang paling tepat untuk menjawab pertanyaan itu.

Program Code2Ibiza 2013-2014 sudah berhasil mewujudkan mimpi dari 10 [...

clipRavelex 11 Years

18/04/14, 10:11 by Gober | Views: 698 | Comments: 22



We are eleven!

Thank you for your support guys!

Pages: [1] 2 3 4 ... 58

* Recent Topics

[djmag]HARDWELL CONFIRMED FOR WORLD CLUB DOME'S WINTER EDITION by NEWS
[Today at 13:00]


scandal sounds by Scandal Bar and Lounge
[Today at 09:35]


[djmag]HARDWELL CONFIRMED FOR WORLD CLUB DOME'S WINTER EDITION by NEWS
[Today at 07:00]


[ITM] News: Lost Paradise drops an immense line-up for NYE 2015 by NEWS
[Today at 01:02]


[djmag]TEN TRACKS THAT RULED DGTL BARCELONA by NEWS
[Today at 01:00]


[residentadvisor] by NEWS
[Today at 01:00]


fast management present by abas aji
[29/08/15, 19:35]


[ITM] News: NYE on the Hill festival 2015 line-up announced by NEWS
[29/08/15, 19:01]


[djmag]DERRICK MAY, MOVE D & ANDY WEATHERALL ADDED TO ADE by NEWS
[29/08/15, 19:00]


[djmag]50 NEW ACTS ANNOUNCED FOR EDC ORLANDO by NEWS
[29/08/15, 13:00]


Kitchen Cabinets For Sale Hull UK by mbambimo
[29/08/15, 10:55]


[ITM] News: RUFUS lock in a big Australian tour for 2015 by NEWS
[29/08/15, 07:02]


[djmag]MILLER SOUNDCLASH 2015: MEET THE FINALISTS by NEWS
[29/08/15, 07:00]


[residentadvisor] Planet Mu to release new Luke Vibert album, Bizarster by NEWS
[29/08/15, 07:00]


kaoijjinxx by Halunjully
[29/08/15, 05:06]


[ITM] News: Australia isn't the only country losing clubs at a scary rate by NEWS
[29/08/15, 01:01]


[djmag] by NEWS
[29/08/15, 01:00]


[ITM] News: Beyond the Valley's huge 2015 line-up is here by NEWS
[28/08/15, 19:01]


[djmag]2MANYDJS ADD THIRD ?DESPACIO IN THE JUNGLE? LONDON DATE by NEWS
[28/08/15, 19:00]


[residentadvisor] Dekmantel to issue Basic Soul Unit album, Under The Same Sky by NEWS
[28/08/15, 19:00]


[djmag]LISTEN TO JOHN TEJADA'S COSMIC TECHNO TRACK 'SILVER FEARS' by NEWS
[28/08/15, 13:00]


[ITM] News: Sugar Mountain festival confirmed to return in 2016 by NEWS
[28/08/15, 07:02]


[djmag]TRIBAL SESSIONS LAUNCH NEW RESIDENCY AT FIRE by NEWS
[28/08/15, 07:00]


[ITM] News: Win a backstage pass to new festival Electro Circus by NEWS
[28/08/15, 01:01]


[djmag]EXCLUSIVE MIX: CARL COX X YOUSEF by NEWS
[28/08/15, 01:00]


[residentadvisor] Theo Parrish, Vakula appear on new Crue-L Records compilation by NEWS
[28/08/15, 01:00]


Jacktember Jack Daniel's Birthday Bash by jj.utomo
[27/08/15, 21:42]


ELounge Superclub Vivie Rahma & Claudia Jaramillo by jj.utomo
[27/08/15, 21:37]


[djmag]A NEW FILM ABOUT DALLAS RAVE IN THE '80S IS COMING by NEWS
[27/08/15, 19:00]


[djmag]A NEW FILM ABOUT DALLAS RAVE IN THE '80S IS COMING by NEWS
[27/08/15, 13:00]



* Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

* Calendar

August 2015
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 [30]
31


* Top Boards



SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal